Prestavba našich voliér - časť 1.

V nasledujúcej sérii článkov Vám popíšeme celý proces prestavby časti našich voliér. Dozviete sa, prečo sme sa vôbec rozhodli pre takúto radikálnu zmenu, čo všetko to obnášalo, ako sme pri prestavbe postupovali, aké poznatky z nášho predchádzajúceho chovu sme využili a aké moderné technológie sme využili pre zefektívnenie celého procesu chovu exotických vtákov.

Môžem Vám už teraz povedať, že proces to nebol jednoduchý, ale o to viac sme si ho užívali. Síce nám bolo ľúto zbúrať prvé voliéry, ktoré sme postavili, a v ktorých sme odchovali naše prvé mláďatá, ale situácia si to vyžadovala a pri pohľade na výsledok toto rozhodnutie neľutujeme. Svojim papagájom sme priniesli väčší komfort a kvalitu života a ten sme tak trochu uľahčili samozrejme aj sebe automatizovaním niektorých procesov.

Na čo sa môžete teda tešiť?

Opíšeme Vám, ako sme z prvého obrázka, spravili obrázok druhý ;)

Voliéry pred prestavbou      Voliéry po prestavbe

 

Ukážeme Vám taktiež, akým spôsobom sme vyriešili vonkajšie a vnútorené priestory, či aké moderné inteligentné technológie sme zakomponovali do nášho riešenia. Prihláste sa na odber noviniek u nás, aby ste sa dozvedeli o každom nami vydanom článku v tejto sérii, ale aj neskôr.